Αρχική

Ποιοι είμαστε

Η LionStrom είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής ορθοπεδικών στρωμάτων για τρεις συνεχόμενες γενιές! Πιστοί στην παράδοση της καλής ποιότητας και εξυπηρέτησης σας παρέχουμε την πείρα 60 ετών συνδυασμένη με τη σύγχρονη τεχνολογία και τις πιο αποτελεσματικές εφαρμογές της.

Κύριο χαρακτηριστικό της LionStrom είναι η μεγάλη ποικιλία καθώς και η αναζήτηση λύσεων που να ικανοποιούν κάθε επιθυμία ή ιδιαίτερη ανάγκη σας.

Ως απάντηση στα κάθε είδους προϊόντα αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας η LionStrom επιλέγει και προσφέρει στους πελάτες μια νέα σειρά στρωμάτων με διαχρονική αξία και απόλυτη αξιοπιστία.

Μετά από έρευνες ετών η  LionStrom καινοτομεί στο χώρο των στρωμάτων και πετυχαίνει να συνδυάσει τα ευεργετικά δώρα της φύσης με τις σύγχρονες απαιτήσεις της νέας γενιάς. Με απόλυτο σεβασμό και ευθύνη στην υγεία και ασφάλεια σας, σας παρουσιάζει τη νέα σειρά NATURAL από φυσικά υλικά αρίστης ποιότητας σχολαστικά ελεγμένα και τοποθετημένα στην κατάλληλη θέση ώστε να έχουμε τα ακόλουθα θεαματικά αποτελέσματα

Υγεία & Ευεξία

Η ποιότητα του υφάσματος είναι πολύ σημαντική για την υγιεινή του σώματος μας. Για αυτό και η LionStrom χρησιμοποιεί υφάσματα 100% βαμβακερά οικολογικά χωρίς καμία χρωστική ουσία, όλα μας τα υφάσματα είναι εγκεκριμένα από το χημείο του κράτους.

Διάρκεια Ζωής

Το ειδικό μονωτικό δίχτυ που χρησιμοποιούμε αυξάνει καταλυτικά τη διάρκεια ζωής του στρώματος.

Άνεση

Το ειδικό ατσάλινο περιμετρικό πλαίσιο ενισχύει το στρώμα και το διατηρεί στο επιθυμητό σχήμα .

Αντοχή

Τα ειδικά ελατήρια που χρησιμοποιούμε στο στρώμα και τα οποία εξασφαλίζουν τη σίγουρη ανάπαυση είναι εγγυημένα εφ' όρου ζωής σε περίπτωση θραύσης και είναι κατασκευασμένα από τα τελειότερα μηχανήματα, Ελβετική προέλευσης, γνωστά για την ποιότητα και αποτελεσματικότητα τους.

Τα υλικά μας

ύφασμα

απο100% βαμβάκι

ύφασμα

απο100% βαμβάκι

Σε όλα μας τα είδη χρησιμοποιούμε πάντα 100% βαµβακερό - oικολογικό χωρίς χρωστικές ουσίες Βαµβάκι A’ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ: Το µεγάλο πλεονέκτημα της Lion Strom. Ιδανικό για την υγιεινή του σώµατός µας. Πασίγνωστo για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Κατάλληλο ακόµη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερµίδες.

κοκοφοίνικας

φυσικό προϊόν που βοηθά στην αποβολή της υγρασίας

κοκοφοίνικας

φυσικό προϊόν που βοηθά στην αποβολή της υγρασίας

Φαίνεται απίστευτο αλλά με την χρήση του κοκοφοίνικα ως φυσική πηγή απορρόφησης της υγρασίας πετυχαίνουμε να έχουμε τέλεια αποτελέσματα καθώς πρόκειται για υλικό από φυσικές ίνες καρύδας.

Latex

Ιδιαίτερα εύκαµπτο και προσαρµοζόµενο

Latex

Ιδιαίτερα εύκαµπτο και προσαρµοζόµενο

Για ήρεμο και πάνω απ'ολα απολαυστικό ύπνο σας παρέχουμε αυτό το ελαστικό, υποαλλεργικό προϊόν που προέρχεται από το καουτσουκόδεντρο. Ιδιαίτερα εύκαµπτο και προσαρµοζόµενο στο σχήµα του σώµατος.

Ελατήρια Bonnell

Κατασκευασµένο από εµάς τους ίδιους

Ελατήρια Bonnell

Κατασκευασµένο από εµάς τους ίδιους

Παρέχουμε εξασφαλισμένα αποτελέσματα για πιο ευπαθείς καταστάσεις χάρις στα πανίσχυρα ατσάλινα ελατήρια µε διάµετρο 2,4 mm. Σας παρέχουμε εγγύηση σε περίπτωση θραύσης εφ’ όρου ζωής.

ελατήρια pocket

µεγάλη ευκαµψία και την απόλυτη προσαρµογή στο σχήµα του σώµατος

ελατήρια pocket

µεγάλη ευκαµψία και την απόλυτη προσαρµογή στο σχήµα του σώµατος

Ένα ακόμα μυστικό για την επιτυχία των στρωμάτων μας είναι τα ανεξάρτητα ελατήρια που δεν µεταφέρουν την πίεση που δέχονται στα υπόλοιπα ελατήρια.

hard flex

Εξαιρετικά ανθεκτικό µε άριστη επαναφορά

hard flex

Εξαιρετικά ανθεκτικό µε άριστη επαναφορά

Ειδικό αφρώδες υλικό που χρησιµοποιείται ως επίστρωµα. Εξαιρετικά ανθεκτικό µε άριστη επαναφορά. Βοηθά σηµαντικά στην ανατοµικότητα του στρώµατος.

Θα χαρούμε να σας δουμε απο κοντά στο νέο μας κατάστημα στην διεύθυνση Ποντου 78 Καλαμαριά, 55142 Θεσσαλονίκη

Finished Projects
New Designs
Team Members
Happy Clients